Monday, August 24, 2009

G

Be urself  (_'')
konfem sape2 jek akan ckp mcm statement kat atas ni, be urself. x kire la artis ke, baru nak naek artis ke n perasan artis, lastly bukn artis, most of them akn jwb mcm tu. memg la senang nk ckp B urself, but then how? even ak sendiri xtao HOW 2 B MYSELF. emm ini serba sedikit tentang aku:

dengan kawan2 ::
memg ak adalah ak =) ak suke tekan TUUUT.haha.ak suke tgk kawan2 ak seksi (heee)
dengan 'baru nak jadi kawan' ::
emm bukan diri ak sgt(kene tgk dulu org tu mcm mane, kan x pasal2 aku buat lawak bodoh x kene ngn org nye)
dengan org tua ::
haha konfem baek gila.tp btol la kn, xkan depan org tua nak gelak mcm setan, duduk mengangkang n mulut penuh ngn makanan (dpn kawan memg ak buat)
dengan boyfren ::
be myself a. ak suke mkn byk, bebel bkn2, mencarut(skarang da kurg skit a), suke marah2, suke tido sampai kene kejut untuk lunch, menggatal pon ade gak (heee). gatal yg sah (-;-)
dengan Allah ::
ak hambaMu yg lemah dan kerdil.yg slalu meminta padaMu.ak menjadi insan yg kadang2 ak sendiri x kenal.setulus hati memohon Pengampunan dan Keberkatan yg Esa.

ok tutup cite pasal aku.tapi xsemua org suke kite.muka memg baek gile n ramah mesra gitu depan kite tapi blakang masyaAllah..mengumpat babe!ini formula aku::kalau nak semua org suke kite memg xdapat la kn sbb hati masing2 apetah lagi kubur.ak buat yang termampu untuk berkawan dan kurgkan perkataan (can't) if my frens do ask my favour.Alhamdulillah setakat ni kawan2 ak syg aku =) sbb ade org ckp ak handsome n cute.haha.

p/s:abah always reminds me (along berkawan biar seribu tp hati budi dulukan dahulu)

8 comments:

jai.jezz ^.~ said...

susah la kalau nak semua org suka pada kita.. yang penting hati kena la ikhlas.. errmmm.. takpayah kepura-puraan.. be myself..

knockudown said...

to jai.jezz::yes,sincerity is the key.i dont care wut people think off me, but i do care my parents feeling n Allah.be ourself =)

MiSs FaiRlaDy JiM said...

woit sapa yang tak suka akak aku hah!!!!??? cakap2...aku suka dia tido pasal leh main laptop dia hahahhahahah

JMR said...

btol2..impossible nak puaskan hati sumer org. sincerity&honesty r the best policy..jz be urself

TEDDY said...

yup..u r such my nsem papa..
n also my cute gedik gurl..

knockudown said...

to pengomen2 ku:: ak gedik ke D??haha.gelaran baru tu.laptop ku untuk ku sahaja, kakak ku Di HARAMKAN sentuh sebarang harta benda adik.

vroo_m said...

i like to be myself.x kisahlah apa org nk kata apa psl aku janji aku tau sapa aku.sometime org suka judge the book by it cover.skang ni apa2 blh jd.x semua yg kita tgk baik tu baik & yg jahat tu jahat...

Firol said...

betul tu along...
jadi diri sendiri jangan jadi orang lain