Thursday, August 27, 2009

ha? btol ke?

watak cite A,B,C,D
A=keding
B=kambing
A n B kawan baek(gilz ok),stay kat bangi, dua2 student
C=besi
D=buntal
C n D kawan baek(lelaki),stay johor,dua2 keje
ni la watak2 cite 
-intro-
jom teman aku pi melaka (A ajak B). B xde mood n x brape nak ikut so die janji x janji dgn si A. Atas nama kawan si B pi gak la teman A jumpe bf die kat Melaka. we all stayed at Melaka guest house (not bad a tmpt tu, nearby eyes of Malaysia).

-------di sebalik cite------

alkisahnye nak bg suprise kat besi, so keding n buntal komplot n plan nak kenekan si besi kat Melaka. Si kambing ni kebetulan je pon termasuk dlm cite ni. ok..berbalik kepada cite di atas tadi...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

da sampai kat Melaka guest house tu, keding kene sorokkn kete spy besi xtau yg si keding ade kat Melaka,kalo x kantoi a.we all checked in n wait for besi n buntal. before dat, keding n kambing prepared a suprise party for buntal.pi bli kek n ape2 jelah.tiup belon sampai nak pecah mulut.si keding plak bawak bekal spageti(homemade tao-masin yg amat tp kiteorg blasah jek bawak).

-part bile besi n buntal da sampai-
ntah macm mane nth kambing n keding plan , tetiba si kambing yg kene bukak pintu .patotnye keding yg bukakkn pintu so dat besi akan terkejut bile nampk keding. TAPI terbalik alam plak bile si kambing yg kene bukak n org yg kat luar tu si buntal.aduyaii...

-scene di mana buntal fall in luv ngn kambing-
hahahahaha.part ni ak suke.kikikiki.ala2 bollywood gitu.bile si kambing bukak pintu, (mak aih...tekejut a die coz tu 1st time jumpe buntal, slalunye dgr dari mulut keding je pasal buntal ni.bley thn tinggi, kambing yg sengal x bajet buntal tinggi mcm tu.buntal lak dgn gaya machonye angkat tgn n betulkn rambut yg terjuntai kat dahi.hahahaha...part ni kambing suke sgt. dan ini pengakuan ikhlas buntal-time kt pintu tu la buntal fall in luv dgn kambing. ntahla..kuasa Tuhan ke yg menemukn mereka berdua??. msg2 x minta di temukn. tp pertemuan tu la yg mengikat mereka sampai ke hari ni. 
p/s: 2 be continued

5 comments:

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

ecececececececec..tuah perut si buntalhingga kambing jatuh hati ;p

knockudown said...

helo~~ buntal tu yg jatuh hati kt kambing dulu.kikiki.

JMR said...

buntal & kambing...dua alam yang berbeza kan?

knockudown said...

dua alam yg berbeza? y? yg berbeza tu la bes.kalau same je, no color lah in our life .am i rite MR JMR?

aini said...

hahaha...x sabar nk taw cite si kambing ngan si buntal lg...