Thursday, August 13, 2009

♫ jom bergoyang....! ♫ ♥ kongsi b`sama u all ♥

video

saya ♥ untuk berkongsi ngn u all, video ni d ambil atas MS Cruise sungai nil sebulan yg lepas..tarian piring di anggap mcm 'santapan' slps abes makan2 atas kapal tu, die jus guna material cam kaen untuk buat mcm2 aksi, huhu..serius memg hebat penari egyptian ni, handsome lak tu, ♥ =)

4 comments:

Anonymous said...

gelek2

nur khairina said...

pening pale aku tgk vidoe ni...huhu..tp menarik!!!

MiSs FaiRlaDy JiM said...

aku tak nak tgk jantan mana ni bergelek, aku nak ko yang bergelek dalam video ni faham!!! esok aku nak ko upload video 2minit tarian gelek inul background padang BMI..ada faham??? roger..~~~

knockudown said...

jim yg sewel~