Thursday, October 1, 2009

ape ko da buat wei

"ge i nak report murtad tu.u letak mane? hari ni i kene g ABIM.n really need that report. jap lagi i g bilik u k." huhu.geli ber i n u dgn shareena. tapi layaaann. ak naek bilik asap.panjat 2 tangga skali arung. nak cepat kn. sampai bilik, wehh! heeeraaann.nape meja study aku kemassss.my bed pon yg tadi tunggang langgang jadi kemas gakkk.siap katil ak yg x bercadar tetiba ade cadar.hehe. then tetiba ade la jiran depan bilik dtg bagi tao, "wei tadi si keding azimah yg kemaskan. die ckp ape nak jadi la ngn adik aku yg sorg ni. getik nak kawen tapi bilik mcm haram". ak senyum je a. serius meja study aku kemas gile sampaikn report yg aku nak cari tadi xtau mane letak!!. huh..bepeluh ak cari. sabar ea shareena. at last jumpe la gak kat celah2 notes yg x sempat nak filekn.

jim @ azimah:: thanks my dear. x.o.x.o

p/s: ak bukan pemalas cume x cukup masa. masa byk jek tp aku yg terlampau bz.

6 comments:

JMR said...

hikhii..
kang bagos kal 'i' ade rumate gitu..
hahahhaha

iz shawls said...

kami sdg bt promotion shawls.
Untuk pembelian custom made shawls sebanyak 3 helai dan keatas,
anda layak mendapat 20% diskaun untuk setiap helai. jom shopping :)]



http://izshawls.com/

Azmiezas said...

Selamat Hari Raya...lama akak tak tengok adik knock..berblogging..

knockudown said...

akak:: bz sgt dgn rutin harian.huhu.slmt hari raya kak.
JMR:: u rajin ape...

Anonymous said...

g bz tdo after bz study

MiSs FaiRlaDy JiM said...

hahhahahaha..aku baru nak baca nie..sengal nya akak taknak ngaku tua lagi tue...