Thursday, January 14, 2010

Ni pic 1st aku kot..sblom ni x letak rasanye

Salam..

Ha ni la kot rasanye first picture ak taruk dlm post. Rasanya ni time demam final exam hari tu. sem 7 . Muka terpaksa study..Tapi alhamdulillah result ok la walaupon x excellent yg tahap scorer tu. hampir2 excellent tu bleh la jejak lagi..dah namenye pemalas xkn Tuhan nk bg senang2 cam tu jek. hehe.....Sebab byk keje sgt ak gatal post entry nih. gunite..


tertido sambil derive rumus



byk gak benda nk kene hafal. layan je.

student laen dah abes ckp pasal exam tapi ak br nk start ckp.huhu..tujuannye nak bkr smangt ak sendiri spy rajin. keje hari2 maen tenet ..xsedar diri lagi ni dh final sem.  ok tido dulu .


7 comments:

Lady of Leisure said...

main internet sesekali takpe... release tension.. terapi minda gitu.. hehe...
yg penting study smart...
all the best..
:)

G said...

sys Lady:
ya all the best to me..tq2. dah terlebih terapi ni sys lady. sampai subuh pon care gak maen tenet. nunite =))

Azmiezas said...

Hi..G..lama tak nampak..bz study ya??..

Ok lah, apa2 pun akak doakan yg terbaik buat G ya..

JMR said...

uiks..gmbr half je..letak la pic full..tak cam la sapa nih.......................

cik EPAL said...

tido jangan lupa basuh kaki :D

VanessaAriane.Norman said...

kite nak email add.. kite xde 4 ur vvip access.. haha!! thanks!

G said...

kak azmiezas: menyepi kejap =)) Thanks for da wish =))

JMR: hang da kenai aku lagi soh tayang muke kt blog..hehe...

cik EPAL: Thanks for droping by miss =)) haha..I wish u best of luck untk jadi top blogger. U cn make it.

Van: ok ill send into ur FB inbox